In het kort

Webend is opgericht in 2021 en staat voor Web(websites)end(frontend/backend). Wij zijn een webdesign en webdevelopment bedrijf. Wij maken websites en webapplicaties voor bedrijven, particulieren en anderen. Ook onderhouden we websites. Wij ontwikkelen en onderhouden websites met o.a. HTML, PHP, CSS, MySQL, Javascript en nog veel meer.

Heb je een idee voor een nieuwe website? Twijfel niet en neem contact op. Wij helpen je met je idee en zorgen dat je idee realiteit wordt.

Lees meer

Cases

Projecten waar wij trots op zijn.

Onze testimonials

Wat mensen over ons zeggen.

Webend is een klein bedrijf met grootse ambities. Wij zetten de kwaliteit van onze producten en de samenwerking met de klant altijd op nummer 1. Daarnaast streven wij naar het continu verbeteren van de productie en oplevering van kwaliteit websites, onderdelen hiervan en/of onderhoud.

Tim de Gier

Eigenaar van Webend

De samenwerking met Webend ervaren wij als prettig en professioneel. Het laagdrempelige contact en het snelle schakelen in combinatie met de juiste vertaling van ons concept in ‘ look & feel ‘ op de website maakt ons een tevreden klant. We dienen dan ook graag als referent voor ondernemers die ook een samenwerking met Webend overwegen.

Rob de Munck

Initiatiefnemer en mede-oprichter van Dagbes-Thee-Ding

Kwaliteit websites

Bekijk onze producten/pakketten en kijk of je het wat vind.

Lees meer

Boost je website

Door je website te laten onderhouden zorgen wij voor verbeterde prestaties.

Lees meer

Maak je idee realiteit!

Idee voor een bedrijf? Voor een webshop? Wij denken met je mee!

Begin nu!