Wie zijn wij?

Webend is een webdesigner en ontwikkelaar in Lopik. Wij richten ons op het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van websites en applicaties. Webend is in 2020 opgericht en is sindsdien actief aan het werk aan projecten en opdrachten. Heb je vragen of heb je interesse? Neem dan contact met ons op via Tom of via onze contact pagina.
Contact opnemen

Voor elk soort apparaat

Wij maken websites, webapplicaties en (mobiele) applicaties voor o.a. desktop, laptop, tablet en telefoon. Door ze responsive te maken en dit te optimaliseren kunnen ze op elk soort apparaat gebruikt worden.

Werkwijze

Stap 1 is overleggen en bespreken. In overleg maken we een concept design en stellen we deze voor. Als dit allemaal tevreden is gaan we de website bouwen en implementeren we alles. Uiteindelijk leveren we het op.

Programmeertalen

Wij maken websites met onder andere HTML, PHP, CSS, MySQL, JavaScript en nog veel meer. Wij gebruiken hierbij CMS systemen en MVC frameworks om krachtige, snelle en efficiënte websites mee te maken.

Onze missie

Als Webend willen wij websites, applicaties en andere producten op een efficiënte en kwaliteitsgerichte wijze ontwerpen, ontwikkelen en opleveren. Daarnaast streven wij continu naar verbetering en willen wij het ontwikkelproces met elk nieuw project verbeteren. Op deze manier kunnen wij met elk nieuw project efficiënter en sneller werken met dezelfde kwaliteit. Bezoek de pagina's van onze diensten voor meer informatie.
Websites Onderhoud Hosting